ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τσεπελίδης Κωνσταντίνος σπούδασε στην Αθήνα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών οπου και πήρε πτυχίο με  βαθμό “Λιάν καλώς”  το 1994.

Έλαβε άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος  τον ίδιο χρόνο και μετα απο ειδικότητα στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, έλαβε ειδικότητα ορθοπεδικού χειρουργού το 2004, έπειτα από εξετάσεις.

Ζει και εργάζεται στο Περιστέρι οπου διατηρεί Ιατρείο σε ενα συγχρονο και άνετο χώρο. 

Ασχολείται τοσο με τα συνηθη ορθοπεδικά προβλήματα –οσφυαλγία, αυχεναλγία, παθήσεις ώμου, οστεοπόρωση- οσο και με σύνθετα και απαιτητικά προβλήματα της ορθοπεδικής χειρουργικής οπως κατάγματα (ισχίου, γόνατος, μηρού, ποδοκνημικής  ώμου), ολικές αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος, αρθροσκοπήσεις , σύνδρομα παγίδευσης  νεύρων άνω και κάτω άκρων .

Χρησιμοποιεί τόσο τις κλασικές μεθόδους αλλα προσπαθεί οπου είναι δυνατόν να ενσωματώσει νέες τεχνικές-προσπελάσεις στοχεύοντας πάντα σε ένα καλό μετεγχειρητικό αποτέλεσμα  με γρήγορη αποκατάσταση και χωρίς πόνο . 

Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια του εξωτερικού και εγχώρια με εργασίες και ως κύριος ομιλητής, καθώς και στη συγγραφή βιβλίων με ορθοπεδικά θέματα.

Είναι συνεργάτης ορθοπεδικός χειρούργος στην κλινική Ιατρικό Περιστερίου στην Βιοκλινική Αθηνών και στην Αθηναϊκή Κλινική.